Nova naravna obrazna nega

NOVA NARAVNA OBRAZNA NEGA

Predstavljamo vam novo edinstveno ekološko obrazno nego,  ki je zasnovana na hidrolatih sibirskih zelišč in rastlin. Hidrolati so stranski proizvodi, ki nastanejo pri procesu destilacije rastlinskih materialov, pri katerem pridobivamo eterična olja. Izdelki na osnovi hidrolatov zagotavljajo intenzivno nego, bogat sijaj in prijetno aromo.

Da so izdelki vrhunske kakovosti dokazujeta dva pridobljena ekološka certifikata in znak Vegan

Vse kreme imajo vrhunsko sestavo, saj smo jim za še večjo učinkovitost dodali:

  • Ekološko olje sibirskega bora, ki je edinstven naravni vir polinenasičenih kislin bogatih z vitaminom E in F, ki kožo nahranijo in naredijo mehko.
  • Hialuronska kislina, ki kožo neguje in globinsko vlaži, povečuje njeno čvrstost in elastičnost.
  • Vitamin E, ki je močan antioksidant, ki pomaga upočasniti proces staranja kože.

SPOZNAJTE KREMO ZA SVOJ TIP KOŽE

EKOLOŠKA UČVRSTILNA KREMA ZA OBRAZ PROTI STARANJU 50 ML

Krema na osnovi ekološkega hidrolata snežne kladonije, ki poskrbi, da je koža bolj napeta, čvrsta in gladka. Izboljšuje njeno elastičnost in naravni sijaj. Snežni lišaj (snežna kladonija) zahvaljujoč visoki vsebnosti edinstvene usninske kisline pomaga pri aktivni regeneraciji celic in preprečuje nastanek drobnih gubic.

EKOLOŠKA UČVRSTILNA KREMA ZA OBRAZ PROTI STARANJU 50 ML

OBRAZNI KREMNI GEL ZA MASTNO IN KOMBINIRANO KOŽO

Kremni gel na osnovi hidrolata kakasijske sofore, ki se hitro vpije, kožo nahrani in pomaga vzdrževati naravno ravnotežje kožne maščobe in zmanjšuje pore. Kakasijska sofora vsebuje alkaloide in flavonoide in visoko vsebnost vitamina P – rutina.

OBRAZNI KREMNI GEL ZA MASTNO IN KOMBINIRANO KOŽO

ZAŠČITNA VLAŽILNA DNEVNA KREMA ZA OBRAZ ZA OBČUTLJIVO KOŽO

Ekološki hidrolat rožnega korena je bogat z aminokislinami, manganom, bakrom, cinkom, eteričnimi olji in flavonoidi, ki povečujejo zaščitno funkcijo kože. Ima pomirjevalni učinek, ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi in nudi celodnevno vlaženje kože.

ZAŠČITNA VLAŽILNA DNEVNA KREMA ZA OBRAZ ZA OBČUTLJIVO KOŽO

NARAVNA POŽIVLJAJOČA DNEVNO NOČNA KREMA ZA OBRAZ ZA SUHO IN PUSTO KOŽO

Narejena na osnovi ekološkega hidrolata mandžurske aralije, ki globoko navlaži, nahrani in tonira suho kožo, ki je po uporabi mehka in žametna. Mandžurska aralija je edinstvena adaptogena rastlina z visoko vsebnostjo vitamina B, C in flavonoidov.

NARAVNA POŽIVLJAJOČA DNEVNO NOČNA KREMA ZA OBRAZ ZA SUHO IN PUSTO KOŽO